www.cuberdon.eu
Subtitle
Home
ProduktenPage
geldhof
Image Gallery
Neem contact op
ProduktenPage


Rode Cuberdon van Geldhof.     Deze Rode Cuberdons van Geldhof is herkenbaar qua originaliteit aan zijn uitgebombeerde letter G. Origineel heeft deze de gekende frambozensmaak en is verkrijgbaar in 2 grotes : De Kleine , ongeveer 12 gram stuk waarvan zo een 80 in een kilogram en de grote 20 gram stuk waarvan 50 in een kilogram.


     De zwarte Cuberdons van Geldhof hebben een uitgsproken anijssmaak. Ze zijn alleen verkrijgbaar in 20 gram

     Van Pasen tot Seprember hebben wij een mengeling van fruitcuberdons : Groene met appelsmaak, oranje met sinaasappelsmaak, rode met aardbeiënsmaak en gele met citroensmaak.  Deze zijn alleen gmengd verkrijgbaar  en zijn steeds kleine cuberdons ( 12 gram )

     Enkel op bestelling kunnen speciale kleuren en smaken geproduceert worden. Hiervor mogen en wporden enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen gebruikt. Deze bestellingen moeten minimul 400liter = 500 Kg inhouden en betreffen cuberdons van 20 gr. Ook andefre samenstellingen kunnen worden geproduceerd zoals bvbcuberdons zonder varkensgelatine. In samenspraak kan oook een andefre zegel of tampon worden aangebracht. Uiteraard noet deze zegel worden gemaakt en betaald maar deze is dan ook uniek ! 
Een voorbeeldje van de blauwe cuberdon KLIK HIER


Home | ProduktenPage | geldhof | Image Gallery | Neem contact op